Noutăți

Universitatea Politehnica Timișoara, Primăria Municipiului Timișoara și Romfilatelia SA au fost marți, 18 februarie 2020, gazdele Galei „2020 - Anul Politehnicii în Timișoara”, organizată pentru a celebra rolul pe care Politehnica l-a avut în dezvoltarea orașului în ultimul veac.

La 11 noiembrie 2019, Politehnica timișoreană a intrat în anul 100 al existenței sale, iar cu această ocazie a fost sărbătorită performanța, una dintre valorile care au stat mereu la baza activității sale și care au dus-o la prestigiul de care se bucură astăzi pe plan local, național și internațional.

După Gala Politehnica 100% performanță, care a marcat intrarea în anul 100 al UPT și în cadrul căruia 100 de elevi merituoși au fost recompensați cu câte 1000 de euro fiecare, seria evenimentelor aniversare a continuat, în 12 noiembrie 2019, cu o altă tradiție instituită în Universitatea Politehnica Timișoara.

La 11 noiembrie 2019, Politehnica timișoreană intră în anul 100 al existenței sale, iar cu această ocazie va sărbători performanța, una dintre valorile care au stat mereu la baza activității sale și care au dus-o la prestigiul de care se bucură astăzi pe plan local, național și internațional.